Együttműködő Partnereink

Krinor Bt.

1994 óta családi vállalkozásként foglalkoznak kerti kisgépek és kertészeti eszközök, vetőmagok és növényápolási szerek értékesítésével Pécsett illetve Kaposváron. A pécsi boltjukban már több mint 1.000 nm-es fedett eladótérben várják vásárlóikat. Főbb termékcsoportok közé tartoznak a fűnyírók, fűnyíró traktorok, fűkaszák, ágaprítók, kapálógépek, szivattyúk, növényvédőszerek, kertészeti anyagok és eszközök, illetve öntözés- és tótechnikai termékek. Szakszervizük végzi a Briggs&Stratton, Cub Cadet, Honda, Husqvarna, McCulloch, MTD és Wolf-Garten benzinmotoros kerti kisgépek garanciális (és akár garancián túli) javítását is.


Pipi Tojásfarm Bakóca

Számunkra fontos, hogy mit eszünk, a bakócai Pipi Tojásfarm részére pedig fontos, hogy állataik számára megfelelő életkörülményt és táplálékot biztosítson. Ezért tyúkjaik szabadtartásúak, csak szemes és zöld takarmányt kapnak, mészpótlót, vitaminokat. Lehetséges, hogy nem döntenek rekordot a tojásszámokkal, viszont állataik nincsenek kizsigerelve, nincsenek befolyásolva a világítással és NEM KAPNAK TÁPOT! Életük végéig náluk vannak és nem kerülnek eladásra! Mindezért cserébe valóban elmondhatják magukról, hogy a tőlük telhető legegészségesebb tojásokat biztosítják Vásárlóik számára!

Herr Kinga őstermelő
őstermelői igazolvány: 4339168
bankszámlaszám: 11773315- 01277399-00000000


Mosolymanó Egyesület

A Mosolymanó Egyesület 2009-ben alakult Pécs panel kertvárosában. Alapító tagjai egy játszótéri közösségből kerültek ki. Tagjaink különböző tudományterületeken dolgoznak (orvos, védőnő, tanár, szociális munkás, könyvelő, informatikus, titkárnő, eladó). Kezdeti törekvésük a családi közösségek szerveződésének elősegítése volt. 2013-ra a programok és célcsoport köre kiszélesedett, céljaik átfogóbbá váltak és a gyermekes családok érdekeinek képviselete mellett minden fontos ügyet igyekeznek felkarolni, amely lakóhelyükön kapcsolódik a Családi közösségek életéhez.

Termésünk 10%-át az Egyesületen keresztül juttatjuk el igazoltan rászoruló, halmozottan hátrányos családokhoz.