Az első év……

Az első év……

Eljött az év vége, számot adhatunk az elmúlt időszakról.

Sikeresen zártuk első évünket, mely tele volt izgalommal, örömmel, hideggel, meleggel. Voltak nehézségek, akadályok, mint minden induló vállalkozás életében, de megoldottuk a feladatokat. Megküzdöttünk a földibolhákkal és a repce-ormányosokkal, a többi kártevő tevékenykedése mellettük egészen semmiségnek tűnt. A kitartós szárazság nem fogott ki rajtunk, a tikkasztó hőségnek viszont érezhető volt a hatása. A feltörő gyommal egész szezonban harcot vívtunk, de folyamatosan sikerült felülkerekednünk rajta. Hétről-hétre, tikkasztó hőségben és szakadó esőben is szedtük és szállítottuk folyamatosan a zöldségkosarakat. Igyekeztünk a szállításokat mindenkihez rugalmasan igazítani és bizony néha hozzánk is elnézőnek kellett lenni, ha épp adott napon már nem értünk a célba.

Óriási tapasztalatot, tudást, önbizalmat szereztünk 2021-ben és ezeket összegyúrva újabb ötletekkel vágunk bele a következő évbe. Lesz, amit másképp csinálunk, de a nagyobbik részt rutinból folytathatjuk. Sikerünkhöz és kitartásunkhoz természetesen nagyban hozzájárultak drága előfizetőink, a bizalmuk, határtalan kedvességük, bíztatásuk és folyamatos visszajelzéseik. Esztétikailag nem feltétlenül hoztuk az első osztályt, de az ízek, amit a kert nyújtott mindenki számára feledhetetlen, sokak számára meglepetést nyújtott.

Bízunk benne, hogy 2022-ben újra találkozunk minden kedves birtokosunkkal, illetve alig várjuk, hogy új előfizetők is részesei legyenek ennek a fantasztikus közösségi kertnek.